Extra geld verdienen door te ontspullen

De meeste mensen hebben door de jaren heen genoeg spullen in huis verzameld die ze nooit of amper gebruiken. Nu kun je er natuurlijk voor kiezen om alles in een vuilcontainer te gooien. Dat is makkelijk en snel en zo heb je er weinig werk aan. Toch moet je niet te snel handelen. Je spullen kunnen gemakkelijk nog honderden euro’s waard zijn. Verkoop ze door en vang snel van geld!

Verkoop kleren die je niet meer draagt

De meeste mensen hebben genoeg kleren die ze amper gedragen hebben. Uit onderzoek blijkt zelfs dat mensen een kledingstuk gemiddeld maar zeven keer dragen. Absurd weinig dus! Mocht je zeker weten dat de outfit echt niet meer jouw smaak is, dan doe je er goed aan om het door te verkopen. Hierbij is het belangrijk dat je de maten goed opschrijft. Zet dus niet alleen neer dat het een trui maat M is, maar schrijf ook de mouwlengte en ruglengte erbij. 

Verkoop elektronica

Vroeger had je een MP3-speler voor je muziek. Tegenwoordig luistert iedereen via zijn of haar smartphone.  Elektronica kan een goudmijn zijn, omdat het vaak nog veel geld oplevert om het particulier door te verkopen. Het is hierbij belangrijk om de apparatuur zo goed mogelijk te fotograferen. Maak foto’s van alle kanten en noteer erbij wat eventuele schade is. Hoe goed functioneert het apparaat nog? Noteer ook of je de doos nog hebt en of de kabels worden meegeleverd.

Verkoop je voertuig

In de schuur staan er een heleboel: voertuigen. Van je gewone stadsfiets tot de motor die je ooit als stoere hobby hebt aangeschaft. En toch kun je maar één tegelijk besturen. Zonde! Dat betekent namelijk dat de andere voertuigen stof staan te vangen. Met de tijd worden ze (meestal) een stuk minder. Bij een auto en motor is dat zeker het geval, tenzij je toevallig een chique oldtimer hebt gekocht die als echt verzamelobject steeds meer waard wordt. Een auto of moto verkopen is niet moeilijk. Er zijn genoeg website, zoals osw.be, waar je gemakkelijk en snel van je voertuig af kunt.

Je ziet het: er zijn genoeg spullen die de deur uit kunnen voor een beetje geld. Spendeer je hier wat tijd aan, dan kun je in zeer korte tijd vele euro’s op je bankrekening bijschrijven.

Author: Xeni